Gainsborough Family Chiropractic Clinic

Inspiration for the design of this too-hip-hop-to-be-square chiropractic clinic was a minimalist night club. The DJ booth-esque reception desk is set on a raised platform  and seating was kept to the outside walls in order to keep the floor wide open. Custom lighting was designed by simply suspending groupings of two simple fluorescent fixtures on opposing angles throughout the space. A large letter ‘Q’ denotes the queue seating for patients next to be treated. Nn-tss, nn-tss, nn-tss, nn-tss…

INTERIOR DESIGN: ReDesign


Gainsborough Chiropractic Clinic Design 01

Gainsborough Family Chiropractic Clinic Design 02  Gainsborough Chiropractic Clinic Design 03

Gainsborough Family Chiropractic Clinic Design 04

Gainsborough Family Chiropractic Clinic Design 05

Gainsborough Family Chiropractic Clinic Design 06

Gainsborough Family Chiropractic Clinic Design 07

Gainsborough Family Chiropractic Clinic Design 08  Gainsborough Family Chiropractic Clinic Design 09

Gainsborough Family Chiropractic Clinic Design 10

Gainsborough Family Chiropractic Clinic Design 11

BACK TO TOP