Salon Cyan

Sandwiched between two orange-centric, design-challenged facades on London’s Dundas Street, the facade of the building that now houses Salon Cyan was similarly challenged. The client’s vision of a bright and open hair salon was hampered by the squat, north-facing windows. The original proposed design proved to be too progressive for the brand vision but a slightly more conservative version was approved.

To gain the desired sense of openness and lightness, the glazing was extended up to the height of the interior ceiling. Accompanied by the full-height, frameless glazing, the desired effect was achieved. A simple ceramic tile serves as cladding and planters were added to bring much-needed greenery and warmth to the raw streetscape.

STOREFRONT DESIGN: ReDesign
SIGNAGE DESIGN: By Others


Salon-Cyan-Facade-Design-01

Salon-Cyan-Facade-Design-02

BACK TO TOP